dijous, 5 d’agost del 2010

I és que aquí la merda se'ns menja...

El vi millora amb el pas del temps, però no passa el mateix amb tot. Amb el pas del temps moltes coses es podreixen. El poder n'és un clar exemple. Per molt bones intencions que hi hagi al darrera, una persona no pot estar molt de temps en situació de poder, perquè aquesta s'anirà podrint.I és que el poder en excés corromp. El poder cega. El poder permanent torna boges a les persones i les transforma en quelcom lluny de ser persona, com en una mena de gollum amb el seu anell... L'anell el poder, i la necessitat de mantenir-lo amb tu sempre més, de no poder-lo deixar, el plaer de controlar-ho tot, de dominar les situacions a partir de la força que t'atorga la mateixa situació de poder.

I és així com funcionen la gran majoria de coses d'aquesta societat. El poder és l'estratègia per controlar i dominar-ho tot, a diferents nivells, des de l'organització més petita a la més gran. Si en una associació a nivell provincial passa el què passa (decisions sense tenir en compte l'opinió dels principals interessats, canviar/prohibir les coses sense donar explicacions, ignorar tot el què no interessa, tractar a les persones com si fossin números...) no em vull ni imaginar el què es cou a gran escala. No vull ni puc. M'indigna. I és que com diu una cançó dels meus estimats "Amics de les arts"... és que aquí la merda se'ns menja, i és que aquí ja no s'hi pot estar! Tot fa massa pudor! Uns pocs que manen a partir de la seva situació de poder i uns molts que no podem fer-hi res. Almenys sempre ens quedarà la nostra pròpia opinió i la paraula...Això sí que no ens ho poden treure...

P.D. Mecagunlaputa amb el blogger dels collons! no sé què passa però ara se m'ha revelat i no em deixa penjar cap imatge...En fi, hi haureu de posar imaginació!

3 comentaris:

  1. no sé si tens opció per sentir la cançó...

    http://www.youtube.com/v/maHETHBi10w

    (ninyin's mind)

    és una cançó que va escriure un amic i que va sortir d'un dia, a altes hores de la nit, parlant del poder.

    la tornada diu: "joder, con el poder i tal, no? joder! con el poder i tal!"

    la nit que va sortir la cançó, ni ell era famós, ni teníem poder... i van passar els anys i ell es va morir; però ens ha deixat la música.

    ResponElimina
  2. Hola!
    primer de tot dir-te que merci per comentar. escric per desafogar-me, perquè m'agrada, però de tan en quan fa ilu veure que hi ha gent qu et llegeix...ni que sigui per casualitat! jejej
    He obert el link que m'has passat però em surt una òpera...Després he buscat ninyin's mind i he tobat "la clau" "vull ser tu". És aquesta la cançó?

    Per cert, he xafardejat una mica per la infinitat de blogs que tens...M'agrada com escrius!

    ResponElimina
  3. és cert... estava fent el darrer post i em vaig equivocar en l'enllaç!
    :)

    per sentir la cançó que et deia pots anar al goear.com

    http://www.goear.com/listen/3b1acec/ninyins-mine-sopa-de-cabra

    no comento gaire i cada cop menys; només quan em surt de dins. bona tarda!

    ResponElimina