divendres, 7 d’octubre del 2011

Què passa?

Passa que no passa res. Passa que encara que no passi res el temps passa. Passa que ja són les 23.30 del 7 d'octubre i segueix sense passar res. Sense passar res però passa que el temps vola. El temps vola i passa que jo tinc gana, massa. Passa que tinc ganes de més, però passa el temps i tinc res. Passa que tinc ganes però la por també passa pel davant. I se m'enganxa, com no. Passa que ja estic escarmentada. Passa que sé que el que a mi em passa és perdre abans de tenir. Això passa, que la vida passa, jo desitjo, imagino però no passa res més que el que em passa. Res del que somio. Res del que vull. Passa que no passa res digne de ser explicat. I aquí estic, passant l'estona davant del pc intentant ignorar el fet que no passi res. Veient com les agulles del rellotge passen sempre pel mateix lloc però els dies passen, i sense passar res especial cap dia és igual que l'altre...passa que només tenim l'aquí i l'ara però nosaltres passem per la vida sense adonar-nos-en. Passa que passem sense voler pel present, sense pensar que el passat ja ha passat,ja no és,i passem per la vida passant del que realment estar passant.

4 comentaris:

  1. Ufff, podria escriure el mateix post ara mateix..."perdre abans de tenir"...
    Potser el que passa és que la tardor ens fa sentir així perquè la vida s'acaba...però tornarà a renéixer,no?

    ResponElimina
  2. segur. és un cicle. hi ha coses que s'han d'acabar perquè en vinguin de noves...o hi ha coses que semblaven mortes però...reneixen!

    merci per comentar!
    vaig entrar al teu blog, i no sé per què, no podia comentar. només et volia dir: gaudeix del moment, simplement.

    ResponElimina
  3. Ahá...ara entenc per què ningú comenta res...jejeje...
    I gaudir del moment...ho intento! Gràcies

    ResponElimina
  4. Entenc tot el que vols dir, veus que en saps d'expresar-te, tot i que tot plegat sigui un enrenou de paraules que es van repetint, que sembla que es repeteixin de forma tendenciosa per confondre al lector, pero que es un simple joc de paraules que fa que n'hagis d'estar molt atent per no perdre'n detall. Quin gran problema tenir un cervell que pensa, que té consciencia, i que té la capacitat de veuren's amb perspectiva. El meu consell es que no perdis el temps pensant coses negatives, ja se que es facil dir-ho, pero no hi ha altra sol.lució.

    ResponElimina