dissabte, 30 de juny del 2012

Animalia


Entre gossos, gat i un bitxo verd que acaba d'entrar. Els observo i jugo a imaginar-ne les expressions. Ells dos, que van d'adults, posen cara seriosa de "a mi no m'emprenyis que jo passo d'aquestes collonades". La miren, tranquils, des del banc del menjador, sabedors que la petita boja Glauca no s'hi pot enfilar. Tot i així, i amb les mateixes ganes que té un nen de descobrir món, ella no es dona per vençuda i ho intenta. Li és igual que la deixin de banda, els provoca amb cara de "pillina"...

El Pitu la mira i ni s'immuta. És curiós, però des de la seva arribada sembla que s'hagi envellit de cop. Ella, que gaudeix d'una sobredosi d'energia, se'l mira i el segueix cap a l'habitació, li vol mossegar les orelles però ell no es deixa, i és que la petita juga amb tot, ara amb la fregona, ara amb els meus peus. L'Andreu que, com no, va a la seva, segueix al banc. Com tots els gats, és un ésser superior i té l'habilitat d'aparèixer i desaparèixer per art de màgia. Sense ser-hi del tot, percep magistralment tots i cada un dels moviments que s'esdevenen a la casa. Ara mateix acaba de detectar la nova presència voladora, el bitxo verd, a qui mira fixament mentre fa una paradeta sobre el marc de la foto del meu germà petit. La Glauca segueix amb ganes de gresca i en Pitu em diu sense obrir la boca que s'hi pot pujar al meu llit. Al·lucino. Com que ha estat tan convincent i es tracta d'una qüestió de supervivència, li dic que sí (però que no serveixi de precedent).

Entre gossos, gat i un bitxo de color verd, que ha resultat ser un bernat pudent. L'Andreu segueix a l'aguait, quiet, a l'espera del moment més òptim per atacar-lo, la Glauca ha aconseguit animar en Pitu -suposo que per pesada- i la Rachel pensa que un món sense ells seria d'allò més avorrit.  Un bon espectacle l'Animalia davui...

M'encanten!


P.D. Al final, fins i tot l'Andreu s'ha volgut afegir a la festa , i de quina manera! El bernat pudent? Crec que ha tingut un final lent, tràgic i dolorós. Coses de gats!

10 comentaris:

  1. Ja veig que estàs ben entretinguda, i de vegades (moltes)són millors que la companyia dels humans.

    Una aferradeta i que passis un bon dia!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs sí, durant la setmana no els puc disfrutar així que quan arriba al cap de setmana aprofito i em distrec amb ells, i així despisto els possibles pensaments negatius que puguin aparèixer... Sens dubte, els animals sempre hi són! ;)

      Una abrçada tb per tu! i que vagi molt bé el cap de setmana!

      Elimina
  2. Enhorabona Rachel, tens la màgia de les paraules!
    No la perdes mai, sempre és un plaer gaudir d'elles.

    Tens un regalet al meu bloc ^^
    un bes ben fort!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tu sí que tens màgia a les paraules!!!
      Gràcies pel premi, em fa molta il.lu, i si jo seguís la cadena, el teu de ben segur, seria un dels escollits, però si mires alguns post enrere, veuràs que en parlo d'aquest premi, per això no segueixo la cadena. Tot i així, ja et dic, un plaer saber que estic entre els teu favorits! :)
      U na abraçada forta, forta, forta!

      Elimina
  3. hehe, jo tinc un gat que es diu Bitxo, però no és verd. De vegades també m'entretinc observant-lo. Tens molta gràcia explicant-ho, Rachel. Bon cap de setmana!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El meu germà també té un gat q es diu Bitxo, i no és verd! jejeje
      A mi m'encanta observar-los, al.lucino amb ells!
      Espero que hagis passat un bon cap de setmana.
      Petonets!

      Elimina
  4. Rachel, que tens un zoo a casa? mare meva quina disbauxa d'animalets...
    Suposo que no vas agafar el bernat pudent amb les mans...A no ser que t'agradin els perfums exòtics, d'aquells que duren i duren...
    Potser si els deixes pujar a tots al llit, et protegiran dels malsons!

    Una vegada vaig posar un grill en un test del terrat, i a les nits feia unes bones cantades. Les veïnes comentaven on devia ser, mentre jo reia per sota el nas!

    Bona nit, a veure si la calor ens deixa dormir.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ui no! a mi el bitxos volador em fan molt de fàstic!!! però sí, a casa, entre els animals de quatres potes i els de dos...tinc un bon zoo! hehehe!
      De tant en tant, algun o altre puja...el més benvingut és el gat, que és el més net, però és el que mai vol venir!

      Bona nit! avui bufa la tramuntana i fa fresqueta, així q si no dormim, no serà per la calor!

      Elimina
  5. Quina companyia! És això la felicitat: la sobredosi d'energia de la Gaula, la serenor d'en Pitu, la superioritat de l'Andreu i el bitxu verd! Donen molta vida els animals, oi?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs sí, la meva vida sense ells no seria el mateix!

      Molt benvinguda, verba volant!

      Elimina