dijous, 1 de gener del 2009

i si matessim al temps???


el nadal, el fi d'any, els aniversaris ... totes aquestes celebracions només serveixen per recordar a la gent el què no vol recordar: als que estan sols, lo molt sols que estan; als que tenim una llarga llista de coses que voliem fer sense haver-les realitzat; als que tenim alguns somnis pendents, i veiem com van passant els anys sense que es compleixin ... potser si el temps es fongués, desapareixés... que no existís un passat (no m'agrada recordar, , sí que m'agrada, però després tornar al present es fa més difícil), ni un futur, pensar en el demà pot arribar a ser angoixant. només l'aquí, l'ara. com diuen alguns grans savis, és l'única manera de ser lliures.



sense el concepte "temps" o "rellotge" totes aquestes festivitats deixarien de tenir sentit, i així ens estalviariem les fustracions que ens poden arribar a fer sentir o d'altres coses que tampoc m'agraden però que ara no tinc ganes d'explicar. potser un altre dia. en fi, aquest és el meu missatge d'any nou...jejejeej




tot i així, bon any nou!

2 comentaris:

  1. Milior reiniciar el temps compartint el cami de la vida.

    ResponElimina
  2. Tens un gran futur i faràs moltes coses. N'estic segur. Mentrestant t'acompanyaré en aquest divertit joc de matar els rellotges.

    ResponElimina