dilluns, 24 de novembre del 2008

la quiniela


la quiniela és un joc, un mal de cap, un vici, un passatemps...la quiniela és emoció, incertesa, decepció... per a uns quants desconeguts, sorpresa, alegria. Si l'encertes l'endevines, sinó, ho tornem a intentar! I així, na fent, partit rere partit, jornada rere jornada, temporada rere temporada... esperant la desitjada sort...la quiniela és tot un món, un món dins aquest univers, un món on jo decideixo participar. i tu, quin món tries???

la vida és un joc, un mal de cap, un vici, un passatemps...la vida és emoció, incertesa, decepció...per a uns quants desconeguts, sorpresa, alegria. Si l'encertes l'endevines, sinó, ho tornem a intentar! I així na fent, dia rere dia, mes rere mes, any rere any... esperant la desitjada sort...la vida com un joc, un joc com la quiniela. jo decideixo jugar-hi. i tu, què tries???

PD. Aquesta setmana no he fet ni un 10, tot i això, ho seguiré intentant...jejeje
QUE TINGUEU SORT!!!

1 comentari:

  1. Doncs no deixis de fer traveses (es diu així en català, no "quinielas"), perque si no fas, només una cosa es segura en aquest cas: QUE NO ET TOCARÁ.

    Per part meva, jo mai jugo, encare que he comprat una participació de loteria de nadal. La sort en els diners la trec treballant més hores, en les oportunitats de treballs que se me presentem.

    ET SALUDA UN CONEGUT TEU

    ResponElimina