dissabte, 4 de febrer del 2012

Desinspirada

L'aprenenta de bruixa se sentia trista i és que, malauradament, havia perdut la màgia que la feia escriure.

Desinspirada i ensopida, tan sols desitjava
inventar nous encanteris,
crear mons de lletres màgiques,
i escriure boniques melodies.

A la desesperada, llegia llibres sobre com convertir-se en una bruixa eficient, es feia tirar les cartes pel Gran Mag i, fins i tot, li preguntava a la fadeta del face -potser ella sabria com fer tornar a la desapareguda Inspiració-
Il.lustració de Nicoletta Ceccoli
però... esclar!
Era tan sols una aprenenta.

Sabia fer volar coloms,
però no fer-los tornar.
Com les seves emocions,
cavalls salvatges que no podia controlar.

9 comentaris:

  1. digues-li a la bruixeta que deixi d'amoïnar-se per la màgia perduda... que quan es dediqui a altres afers de vida, serà quan la màgia tornarà sense haver-la invocat...
    i que deixis els cavalls salvatges en llibertat... tornaran mansos després d'esbravar-se...

    m'ho ha dit la mestra de les bruixes...

    bons encanteris bonica!

    ResponElimina
  2. Vaja amb la bruixeta, ja veig que et vas saltar alguna classe, re exterior et farà tornar la màgia pq es dins teu.
    Relaxat, respira profundament omple tot el cos de l'energia del cel, sent com la pols de les estrelles et va il.luminat per dins i cop el cor batega al mateix ritme que l'univers, queda't aixi una estona, en cada inspiració entra "inspiració" i magia i quan tu vulguis la poses en funcionament!
    Petonicos de diumenge dia del sol que escalfa per dins i per fora!.

    ResponElimina
  3. aps, doncs di ho ha dit la mestra de les bruixes, li haurem de fer cas! gràcies per les teves paraules, Mar, m'han encantat! petons blocaires!

    Anna, merci pels teus màgics consells. Intentaré sentir la força de l'univers, q de vegades em passa com decepercebuda...xò no vol dir q hi deixi de creure! hehehe! petonicus amb pols d'estrella!

    ResponElimina
  4. La teva bruixeta ha de buscar coses que la inspirin, però potser les trobarà al seu interior:una tassa de coratge, unes gotes d'optimisme, un polsim d'il·lusió...
    Amb tot això podrà fer una poció màgica, que a més de fer tornar els coloms, faran pinya amb ella i l'ajudaran a controlar les emocions desbocades...porten pau!
    Una abraçada amb un toc de màgia,

    ResponElimina
  5. jo en canvi em sento una mica sobre-inspirada...

    ResponElimina
  6. Raquel, diga-li a la bruixeta que hi ha un remei infal.lible. És difícil d'aconseguir, s'ha de ser perseverant i entrenar-se.
    Primer s'ha de llevar cada dia amb tots dos peus alhora (això de fer distincions és molt i molt lleig) Després s'ha de mirar al mirall i exercitar els músculs de la cara per dibuixar un gran somriure (diuen que marca línies d'expressió, però que no en faci cas, que les línies també queden bé) i finalment, sortir al carrer i comprovar que cada dia SUMA!!!
    Ja em diràs com li va...

    ResponElimina
  7. Fins hi tot les bruixetes més boniques i amb els millors encanteris, passen per moments de debilitat, però que provi de recuperar les energies en llocs ben bonics, d'abraçar i deixar-se abraçar on trobi recer i ben segur que retrobarà la màgia que la fa única i especial.

    Petonets, plens d'energia!!

    ResponElimina
  8. M.Roser, gràcies per la teva recepta. Tot i que a vegades s'amAguin...sé que tinc tots els ingredients! Una altra abraçada per tu!

    S.N, sí, ja ho he comprovat...hehehe!

    Judit, la bruixeta va fent. Hi ha dies el somriure es dibuixa sol, hi ha dies q ha de forçar una mica més, però s'aixeca cada dia. Constància...li'n falta una mica però ja despertarà, ja...i sumant...sempre! Gràcies pel comentari!

    Audrey, sí, suposo q és així. No hi ha un truc de màgia pq la bruixeta estigui sempre a tope, xò amb un somriure a la cara diu q els teus petons plens d'energia li arriben! Gràcies!

    ResponElimina
  9. Tots necessitem vacances. Potser l'aprenenta de bruixa també li calen i ha decidit marxar uns dies. Això no vol dir que no torni i amb les piles ben carregades. Dóna-li temps!

    ResponElimina